Wij zijn Eva en Jörn,

de initiatiefnemers en owners van KretaLeven en Kretaolijfolie en ouders van inmiddels vier volwassen kinderen. Onze rugzakken zijn gevuld met veel schatten en ontmoetingen, die wij tijdens onze levensreis en beroepswegen mochten oprapen. Zo hebben we verschillende tools en ruime ervaring om de inbedding van betekenisvol samenzijn vorm en inhoud te geven.

In onze praktijk aan huis in Nederland begeleiden we mensen individueel vanuit onze professie, Eva voornamelijk als EMDR therapeute en Jörn als biografisch coach en systemisch werker.

Naast deze kortlopende coachingstrajecten bieden we reizen naar Kreta aan, waar liefdevol en verdiepend gewerkt wordt aan individuele ontwikkelingsvragen. Het werkt als voeding voor de eigen levensvreugde en levenskwaliteit om uit de dagelijkse routine te stappen en letterlijk met ons op reis te gaan.

Al meer dan 12 jaar komen we regelmatig naar Kreta. We droomden van een heilzame plek voor ontmoeting en inspiratie te midden van de voedende natuur en overvloedige cultuur. We hebben in de zomer van 2022 een stuk grond gekocht, waar we samen met mensen en voor mensen duurzaam willen gaan bouwen.

Met het realiseren van deze heilzame plek in het westen van Kreta geven we onze levensmissie handen en voeten. We bieden een inspirerende sociale context, waar wij mensen uitnodigen om te ontmoeten, te helen, te verbinden, opnieuw betekenis te geven en koers te bepalen voor de toekomst. Liefdevolle verbinding is hét toverwoord waarmee wij de wereld veranderen.

Omdat niet iedereen zo maar naar Kreta kan komen, brengen wij een stukje Kreta in de vorm van goede voeding naar Nederland. Meerdere keren per jaar sturen we voedzame, natuurlijke en zo veel mogelijk biologische levensmiddelen van Kreta naar Nederland. Naast olijfolie, azijnen, tijmhoning, kruiden, noten en kaas importeren we ook biologisch vers geplukt fruit. Zie onze webshop Kretaolijfolie.