Over Eva

Het begeleiden, coachen, terzijde staan van individuele mensen doet Eva al haar hele werkleven. Ooit als sociaal pedagoog(hbo) opgeleid heeft zij haar kennis en kunde steeds verder aangevuld en verfijnd met opleidingen tot biografisch ouderschapscoach, stressconsultant, EMDR therapeute, therapeutisch werk met kleur, licht en klank, energetisch therapeute en thetareading.

Eva begeleidt met veel vreugde zowel mensen individueel in haar eigen psychosociale praktijk Odilië in Nederland als ook tijdens retraites op Kreta. Kortlopende therapeutische trajecten in Nederland kunnen verdieping vinden in een “healing holiday” op Kreta.

De individuele coachingsgesprekken vinden plaats (na een gratis kennismaking) in Zutphen en duren doorgaans 75 tot 90 minuten. De kosten hiervoor bedragen €95 per consult. Ook bestaat de mogelijkheid het gesprek online te voeren.

Omdat Eva ook op Kreta telefonisch te bereiken is, kunnen de coachingsgesprekken ook telefonisch plaatsvinden. De kosten hiervoor bedragen €65 incl. voorbereiding en nazorg. Bel of app haar voor een afspraak.