Monieke komt boeren….

‘Wat wil je van Kreta’? vroeg Eva me afgelopen herfst. ‘Als boerin op het land wat doen’, zei ik. Met dit antwoord begon er een soort balletje te rollen. En bij Eva en Jorn betekent dat dan Het Volle Pakket. Dat bereid je niet voor met een uitgestippeld plan maar dat ontvouwd zich met zo veel plezier, aandacht en verheugd-zijn. Mijn wat uitgeputte hoofd moest echt eventjes op vakantie, dus werd het drijven op mijn lijf in de zee, genieten van alle overvloedige bloemen en natuur. Traditioneel maken van leem met handen en voeten, onder het genot van zang, gekreun van spierpijn ( zonder ‘piepen’😍) en samen letterlijk bouwen aan de buitenkeuken. Met de liefdevolle gesprekken en samen eten wat het land van Kreta te bieden heeft is er niet alleen voeding voor mijn lijf maar ook voor hart en ziel. Dank Eva en Jorn ik voel me gezien🥰🤓🥰